Frissítő relaxáló masszázs

Finom simító, dörzsölő és apró körkörös gyúró mozdulatokból álló masszázs, amely segít leküzdeni a felgyülemlett feszültséget, stresszt.  A masszázs az egyik legegyszerűbb és legtermészetesebb terápiás módszer, mellyel a betegségeket megelőzhetjük, a testi tüneteket megszüntethetjük, egészségünket és teljesítőképességünket megőrizhetjük.

A masszázs hatása az izomzatra:

Masszázzsal előkezelt izomzat teljesítőképessége növekszik, az elvégzett izommunka kitartóbb lesz. Rendszeres munka és a sportolók teljesítőképessége után az izomzaton alkalmazott masszázs elősegíti a fáradság megszűnését, az izomzat könnyebben és gyorsabban kipiheni magát, mint az egyszerű pihentetés után.

Frissítő masszázs célja még a kezelt területeken a vérbőség és az izomláz elérése. Melyek hatására beindul egy öngyógyítási folyamat.

Aromamasszázs

A masszázs során speciális fogásokkal történik a görcsös izmok átdolgozása és kilazítása, melyek segítenek a fájdalmak enyhítésében.

A lazító, stresszoldó testmasszázst az aktuális állapothoz választott illóolajok (aromaterápia) használatával egészítjük ki. Ezek hatására intenzívebbé válik a masszázs relaxáló, energizáló, vitalizáló ereje. Az aromák a bőrön, orron, tüdőn át is hatnak. Elősegítik a természetes gyógyulási folyamatot. Erősítik az immunrendszert, javítják a hangulatunkat és az érzelmi problémákat is kezelik. A masszázs során könnyebben ellazulnak a fájdalmasan feszült, görcsös izmok, oldódnak az izomcsomók, javul az agy vérellátása.

Csokoládé masszázs

A csokoládé masszázs azon wellness kezelések közé tartozik, ami nem csak a bőrünkre van jó hatással, hanem a lelkünkre is. Növeli az endorfin hatását, ami kihat a boldogsághormonokra. A hatóanyag 99%-os eredeti kakaót és 1 % ásványi anyagot tartalmaz. Ezek az összetevők nagyon jó hatással vannak a kollagén termelődésére és nagyon szépen kisimítják a bőrt.

Élmény a testnek, a léleknek! Igazi anti-stresszkezelés.

A masszázs főbb jellemzője kozmetikai szerepe:

Több, mint 800 molekulájának köszönhetően a csokoládé hidratálja és tonizálja a bőrt. Oldott ásványi anyag tartalma miatt bőrpuhító, revitalizáló hatású. Idegrendszeri nyugtató, antidepresszáns, szorongáscsökkentő. Segít az optimálisan hidratált állapot elérésében, öregedéskésleltető hatású. A narancsbőr egyik legjobb ellenszerének tartják. A csokoládé serkenti az endorfin termelést, ami a boldogságérzetet fokozza.

Egyes szakemberek szerint a csokis masszázs karcsúsít. Kissé bizarr elgondolással akár úgy is fogalmazhatunk, hogy amit felszedünk a csoki nassolásával, azt leadhatjuk, ha kívülről magunkra kenjük. Gyere, és próbáld ki!

Tibeti mézes masszázs

A méz gyógyító erejét hasznosító módszer a szervezet tisztítására, méregtelenítésére.

A hagyományos kínai orvoslás szerint az egészség feltétele az életenergia, a csi (chi) akadálytalan áramlása a testben. Ha ez az áramlás valahol megakad, betegség alakulhat ki a szervezetben.

A méz alkalmazása azért előnyös, mert segíti szabályozni a test energiaáramlását és visszaállítani egészséges egyensúlyát. Segít a kötőszövet rendellenes letapadásainak megszüntetésében.

A méz vitamin és ásványianyag tartalma mélyen bejut a bőrbe, a salakanyagokat pedig kiszívja és magába gyűjti (amit a masszázs végén eltávolítunk).

Bambusz masszázs

A bambusz masszázs olyan exkluzív masszázs, mely során olajat használva, minden testrészre meghatározott méretű bambusz rudakat használok, a megfelelő nyomás érdekében.

A bambusz masszázs lazítja az energetikai blokádokat a testben, serkenti a vérkeringést és a nyirokrendszer működését, továbbá csökkenti az izomfeszültségeket és felszabadítja a gerincfájdalmakat. A bambusz pálcák egyidejűleg serkentik a bőrt és enyhítik az idegvégződéseket, továbbá ötvözi a hagyományos masszázs előnyeit, és kellemes, megnyugtató hőérzetet ad a vendég számára.

A bambusz masszázs pozitív hatásai:

  • a masszázs egyedi technikája különleges, kellemes és megnyugtató érzést nyújt a vendég számára
  • csökkenti a stresszt és a fáradtságot
  • serkenti a vérkeringést
  • fájdalomcsökkentő hatással bír
  • speciális mozdulatoknak és eszközöknek köszönhetően a mély izmokat is alaposan megdolgozza
  • enyhíti az izomfeszülést
  • nyirokkeringésre is pozitív hatással van
  • semlegesíti a negatív energiákat.
  •  

Kristálymasszázs

Az emberhez mindig közel álltak a különböző kövek, ásványok, féldrágakövek. Valamennyien szeretjük a szépet, a nemeset, és mindig elcsodálkozunk, hogy mit alkotott a természet. De vajon tudjuk-e, hogy mi rejtőzik a szépség mögött, milyen nagyszerű lehetőségekhez vannak a kövek használatában? 

A kristályok színei, formái önmagukban is pozitív érzéseket keltenek bennünk. Azt viszont csak kevesen tudják, hogy az esztétikai látványon túl ezek az ásványok töltéssel, nagyon finom rezgésekkel rendelkeznek, csakúgy, mint az élőlények, ill. virágok és a fák.

Ezeket a pozitív rezgéseket fizikai és lelki állapotunk javítására, kiegészítő terápiaként, akár gyógyító, akár nyugtató, lazító hatással, harmonizálására használhatjuk. A kövek gyógyító hatását, már több ezer éve használják az egészség megőrzésére, és a betegségek gyógyítására. A kristály masszázs az egyik legbensőségesebb, legpihentetőbb masszázsunk. A kristályok által felerősített energiaáramlás a blokkok oldását eredményezi- akár fizikai szinten is. Amikor ellazulva engedjük, hogy a kristályok kifejthessék hatásukat, gondolataink pozitívvá válnak, innen már csak egy lépés, hogy testünkben beinduljon a regenerálódási folyamat.